Consultanta online
GPS: N 45.47198° - E 28.03685°  Galati, str. Zimbrului, nr.12, in spate la OMV, Bariera Traian.
Telefon: 0748.115869 / 0236.474239
Service Tip Top, Aleea Zambilei, nr. 3, Deva, Judet Hunedoara
Telefon: 0723350547
Dez-Autoapel

CUMPAR AUTO AVARIATE PENTRU DEZMEMBRARE.

Bugetul tau auto e subtiat?

Noutate adaugata Miercuri , 09 Aprilie 2014, 10:35:35
Bugetul tau auto e subtiat?

Abia am inceput sa ne bucuram de incalzirea vremii si venirea primaverii, ca scumpirile exagerate  ce ne vizeaza pe noi, ca si soferi, au si inceput sa vina. Cu totii am observat acciza mai mare la carburant, marirea RCA-urilor pentru persoanele sub 30 de ani, taxele de pod, rovinietele, taxele exagerate… Toate aceste masuri venite din partea autoritatilor nationale (si a autoritatii pentru supravegherea financiara)  parca vor sa scape tara de masini si nicidecum  nu par a fi menite sa imbunateasca infrastructura. Nu am scos aici in evidenta nici scumpirile produselor din toate segmentele - chiar si piesele auto vor avea de suferit, cu siguranta. Ce ramane asadar de facut? Sa ne indreptam catre distribuitorii de piese auto din dezmembrari, la nivel local. Doar asa putem sa fim siguri pe ce dam banii si sa avem si garantia calitatii. Insa mai multe despre avantajele cumpararii de la Dez-autoapel.ro in randurile de mai jos.

 

Vezi oferta de piese din dezmembrari Galati la Autoapel !

 

Iar cum masina este un obiect absolut necesar, de care nu ne putem lipsi (deplasari la serviciu, cumparaturi, chiar utilitate pentru business), incercam sa reducem pe cat putem cheltuielile. Nu merita insa ca facand acest lucru sa neglijam sau sa ignoram functionarea corecta a masinii noastre - indiferent ca e de productie straina sau autohtona, ca are un anumit numar de ani sau de km efectuati.  Merita deci sa punem accent pe urmatoarele aspecte:

- Calitatea pe primul loc ! In special daca sunteti in cautarea unor motoare auto din dezmembrari, merita sa ne indreptam catre segmentul de produse din Dez-autoapel.ro. Acestea sunt originale si provin din masini nerulate in Romania, aduse din tari europene precum Anglia, Olanda, Belgia sau Franta. In egala masura, din magazin se pot cumpara si alte piese sau accesorii auto.

- Garantie pentru toate produsele provenite din dezmembrari, cumparate din magazin: prin inlocuirea produsului cumparat sau prin returnarea banilor achitati.

- Consultanta online sau in magazinul fizic, situat in Galati - Bariera Traian, in spatele benzinariei OMV, la coordonatele GPS:  GPS: N 45.47198° - E 28.03685°

- Ridicare directa din magazin, la adresa, sau livrare rapida prin serviciile de curierat (in aproximativ 24-48 de ore).

- Oferirea de factura fiscala pentru piesele cumparate

- Daca in magazin nu gasiti piesa pe care o cautati, ne puteti contacta telefonic. Comanda va fi preluata in cel mai scurt timp; stocurile de marfa se actualizeaza in mod constant.

 

Alege asadar sa iti gestionezi corect bugetul alocat utilizarii autoturismului, in acest an, achizitionand piese de calitate prin oferta de dezmembrari Galati - Autoapel.

 

Masinile inmatriculate in Romania ultimilor ani - Opel si Volkswagen
Masinile inmatriculate in Romania ultimilor ani - Opel si Volkswagen

Masinile inmatriculate in Romania ultimilor ani - cateva statistici legate de numarul de autoturisme Opel si Volkswagen second hand.

Gaseste salteaua potrivita in doar cativa pasi
Gaseste salteaua potrivita in doar cativa pasi

Din categoria articolelor de interes general, prezentam pe blog raspunsuri la diverse intrebari. Astazi poti afla cum poti sa gasesti salteaua potrivita...

Bugetul tau auto e subtiat?
Bugetul tau auto e subtiat?

Bugetul tau auto e subtiat? S-ar putea ca marirea RCA-ului, a impozitelor si acciza pentru combustibil sa te fi afectat. Gaseste aici solutia !

S.C. AUTOAPEL S.R.L.

Dezmembrari auto Galati
STR. ZIMBRULUI, NR.12 Galati, 800183 , RO
Phone: 0748 115 869
platforma SilkMart by Silkweb
Autoapel copyright © 2013. Toate drepturile rezervate