Consultanta online
GPS: N 45.47198° - E 28.03685°  Galati, str. Zimbrului, nr.12, in spate la OMV, Bariera Traian.
Telefon: 0748.115869 / 0236.474239
Service Tip Top, Aleea Zambilei, nr. 3, Deva, Judet Hunedoara
Telefon: 0723350547
Dez-Autoapel

CUMPAR AUTO AVARIATE PENTRU DEZMEMBRARE.

Gaseste salteaua potrivita in doar cativa pasi

Noutate adaugata Luni , 05 Mai 2014, 10:13:15
Gaseste salteaua potrivita in doar cativa pasi

Petreci poate pana la 16 ani (cumulati) din existenta ta in pat, asa ca o saltea potrivita devine cu adevarat o investitie serioasa. Inainte sa te indrepti catre magazin si sa incepi testarea produselor, e bine sa intelegi care sunt optiunile tale, ca si cumparator de saltele. Pentru mai multe informatii sau achizitii online, acceseaza oferta de saltele de pat de la Tamos.ro!

 

Un pat ar trebui sa fie cu 10 centimetri mai lung decat cea mai inalta persoana care va dormi in el (ne gandim la cuplurile ce impart aceleasi saltele); astfel ca pentru persoanele ce au o inaltime de 1,8 metri (sau mai mult) o saltea de tip king-size e ceva obligatoriu sau reprezinta un bun inceput. De asemenea, respectiva saltea trebuie sa fie suficient de lata pentru a permite ambilor parteneri sa stea unul langa celalalt, cu mainile sub cap, fara a-si atinge coatele.

 

Saltelele cu memory foam au o istorie recenta, insa un renume incredibil. Dezvoltat initial de specialisti ai NASA pentru a fi un material de un ridicat confort, imbinand variate tehnologii, spuma cu memorie a devenit in zilele noastre o alegere populara pentru saltele. Faptul ca e un material care se muleaza dupa forma corpului uman, imbunatateste proprietatile sale de a ajuta punctele de presiune, in special pentru cei care au probleme cu incheieturile ce cauzeaza frecvent durere.

 

Modelele de saltele cu aloe vera in zona invelisului extern, ofera un somn mai odihnitor, mai racoros si mai reconfortant. Deseori acestea apeleaza la spuma si straturi de latex in zona superioara, avand 5 puncte diferite de presiune - ce rezoneaza foarte bine cu forma corpului omenesc.

 

Modelele ce sunt fabricate cu arcuri si au in componenta si fibre naturale si bumbac sunt o optiune  de luat in calcul - aceste saltele de pat confera, de asemenea, o temperatura racoroasa; pot in egala masura sa indeparteze umezeala.

 

Alte puncte de care putem sa tinem cont sunt: modul in care aceste saltele pot sa "respire", permitand aerului sa circule cat mai corect; protectia antibacteriana; utilizarea lanii pentru durabilitate (si termoizolare);  nivelul de rigiditate; structura pe arcuri; protectie impotriva acarienilor si multiplilor alergeni.

 

Pana la urma nu e nimic mai special decat ca la sfarsitul unei zile lungi sa te poti arunca pe o saltea moale ce sa iti simplifice si scurteze pe cat de mult drumul catre ...taramul viselor! Investeste acum in sanatatea ta, alegand gama de saltele de pat de la magazinul Tamos Bucuresti!


Masinile inmatriculate in Romania ultimilor ani - Opel si Volkswagen
Masinile inmatriculate in Romania ultimilor ani - Opel si Volkswagen

Masinile inmatriculate in Romania ultimilor ani - cateva statistici legate de numarul de autoturisme Opel si Volkswagen second hand.

Gaseste salteaua potrivita in doar cativa pasi
Gaseste salteaua potrivita in doar cativa pasi

Din categoria articolelor de interes general, prezentam pe blog raspunsuri la diverse intrebari. Astazi poti afla cum poti sa gasesti salteaua potrivita...

Bugetul tau auto e subtiat?
Bugetul tau auto e subtiat?

Bugetul tau auto e subtiat? S-ar putea ca marirea RCA-ului, a impozitelor si acciza pentru combustibil sa te fi afectat. Gaseste aici solutia !

S.C. AUTOAPEL S.R.L.

Dezmembrari auto Galati
STR. ZIMBRULUI, NR.12 Galati, 800183 , RO
Phone: 0748 115 869
platforma SilkMart by Silkweb
Autoapel copyright © 2013. Toate drepturile rezervate