Consultanta online
GPS: N 45.47198° - E 28.03685°  Galati, str. Zimbrului, nr.12, in spate la OMV, Bariera Traian.
Telefon: 0748.115869 / 0236.474239
Service Tip Top, Aleea Zambilei, nr. 3, Deva, Judet Hunedoara
Telefon: 0723350547
Dez-Autoapel

CUMPAR AUTO AVARIATE PENTRU DEZMEMBRARE.

Termeni si conditii

 

Prin folosirea acestui site, sunteti de acord cu urmatoarele conditii de utilizare:

Accesul si utilizarea acestui site sunt supuse urmatoarelor conditii de utilizare si tuturor legilor si regulamentelor actuale. Folosind acest site sunteti de acord, fara limitari sau calificari, cu aceste conditii, luand la cunostinta ca orice alte acorduri intre dumneavoastra si Autoapel S.R.L. sunt inlocuite prin prevederile acestor Conditii de Utilizare. Daca nu sunteti de acord sau nu acceptati, fara limitari sau calificari, acesti termeni si conditii, va rugam sa parasiti acest site.

 

1. Proprietatea asupra continutului

Utilizarea oricarui Continut este strict interzisa, cu exceptia celor prevazute in aceasta pagina de termeni si conditii, fara permisiunea in scris a proprietarului "Continutului". Autoapel S.R.L. isi va asigura si impune recunoasterea drepturilor de proprietate intelectuala conform cu legile in vigoare; daca este cazul, se va ajunge chiar la actionarea celor vinovati de incalcarea acestor drepturi, prin instantele penale.

 

2. Folosirea site-ului

Autoapel S.R.L. acorda dreptul de a folosi site-ul www.dez-autoapel.ro in urmatoarele conditii:

Nu aveti permisiunea sa distribuiti, sa modificati, sa copiati (cu exceptia celor mai sus mentionate), sa transmiteti, sa expuneti, sa refolositi, sa reproduceti, sa publicati, sa autorizati, sa acordati o licenta de folosire, sa creati lucrari derivate din, sau sa transferati, sa vindeti sau sa folositi Continutul acestui site in alt mod, fara acordul in scris al Autoapel S.R.L.;

Este strict interzis a se folosi acest site pentru a se afisa sau a se transmite materiale de tip: amenintatoare, false, inselatoare, abuzive, de hartuire, licentioase, calomnioase, vulgare, obscene, scandaloase, instigatoare sau orice poate constitui sau incuraja un comportament ce sa duca la infractiuni, la raspundere civila sau incalcarea legii;

 

3. Confidentialitate

Informatiile cu caracter personal ca nume, adresa, numarul de telefon sau adresa de e-mail transmise pe site, posta electronica ori prin alta modalitate vor fi utilizate conform politicii de confidentialitate - pentru finalizarea comenzilor asigurarea acestor date este necesara. Materiale ca intrebari, comentarii, sugestii sau alte mesaje asemanatoare vor fi considerate ca neconfidentiale si neprotejate de drepturi de proprietate intelectuala determinate.

 

4. Exonerarea de Raspundere

Folosirea acestui site e in totalitate responsabilitatea vizitatorilor. Autoapel  S.R.L. si colaboratorii sai, functionarii, directorii, agentii sau orice alta parte implicata in conceperea, producerea sau oferirea site-ului nu sunt raspunzatoare pentru daune directe sau indirecte ce ar rezulta din sau in legatura cu utilizarea acestui site sau a continutului sau. Autoapel S.R.L. nu garanteaza ca acest site va functiona neintrerupt sau fara erori, nici ca defectele din pagina vor fi corectate intr-un anumit interval.

 

5. Legislatie aplicabila si Jurisdictie

Aceste termeni si conditii de utilizare si folosirea acestui site sunt guvernate de legile din Romania. Instantele din tara noastra vor avea jurisdictie exclusiva asupra oricaror si tuturor disputelor ce vor aparea din sau se vor referi la sau vor fi in legatura cu prevederile Conditiilor de Utilizare si/sau Continutul site-ului (ori in cazul actiunilor relevante).

 

S.C. AUTOAPEL S.R.L.

Dezmembrari auto Galati
STR. ZIMBRULUI, NR.12 Galati, 800183 , RO
Phone: 0748 115 869
platforma SilkMart by Silkweb
Autoapel copyright © 2013. Toate drepturile rezervate